Scooter Slot Kopen Den Haag

Malta er gaming regulerende chef forlader sin post efter en byge af negative overskrifter om sin italiensk-baseret online gambling licens.

På søndag, den Times of Malta, rapporterede, at Malta Gaming Authority bestyrelsesformand Joseph Cuschieri ville forlade det agentur til at blive administrerende DIREKTØR i Malta Financial Services Authority (MFSA). Den MFSA ikke teknisk set have en administrerende DIREKTØR position, der tvinger regeringen til at ændre loven for at skabe den position.

Cuschieri vil ikke være helt at sige farvel til gaming-industrien, som MFSA fører tilsyn med alle finansielle tjenesteydelser i Malta, herunder kreditinstitutter, finansielle og elektroniske penge, værdipapirer og investeringer, forsikring samt uddannelse af forbrugerne og forbrugernes beskyttelse. Times of Malta yderligere hævdede, at Cuschieri 's mangeårige løjtnant Heathcliff Farrugia var sandsynligvis vælge at gå op MGA, mens Malta Investment Management Company LTD formand Adrian Sagde, der ville sandsynligvis blive den MGA' s nye non-executive chairman. Mens Cuschieri ' s træk har efter sigende været i støbeskeen i et stykke tid, det kommer bare som MGA beskæftiger sig med strømmen af dårlige tryk, der stammer fra italiensk politi aktioner mod påståede mafia-forbundet ulovligheden af MGA-licenseret online gambling operatører scooter slot kopen den haag. MGA har reageret på disse anholdelser ved at suspendere licenser af de berørte virksomheder, og ved at iværksætte en sonde af alle italienere-baseret licenstagere til at sikre, at de overholder deres licens forpligtelser scooter goed op slot zetten. Bare i sidste uge, MGA annoncerede dannelsen af et nyt Anti-Hvidvaskning af Penge Overvågnings Enhed for at sikre dets licenstagere opholder sig på den lige og snævre sti.
Italien anti-mafia-kommissionen har for nylig klaget over, at det var ikke at få den hjælp, det har brug for fra MGA scooter slot kopen den bosch. Cuschieri, der har været MGA ' s leder, siden 2013, sagde i denne måned, at han ønskede at starte et "samarbejde" med de italienske myndigheder, men erkendte, at MGA mangler den stærke undersøgelse værktøjer, der er til rådighed for politi og retsvæsen nærmeste casino til wausau wi. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.