Store Gevinster På Spilleautomater

I 2015, partypoker og deres partnere i kriminalitet Dusk till Dawn (DTD) annonceret planer om at være vært for en serie af lav buy-in turneringer spillet i ikoniske fodbold stadioner i hele Storbritannien store gevinster på spilleautomater. Finalen vil tage sted på DTD i Nottingham, hvor nogle heldige blighter vil gå væk med £1m palace west casino isleta new mexico.

Og hvis du ikke har lyst til den rådne lugt af stinkende ukrudt armhulerne, så du kan spille din Dag 1 online. Partypoker vil også give dig en chance for at kvalificere sig til £6m Garanteret partypoker MILLIONER.

Fase 1, dag 1 og Dag 2 begivenheder, der vil køre mellem April 6-16 paladin bedste slot i bfa. Alt du skal gøre, er at blive en af de første 100 spillere at kvalificere sig til Dag 2 via online-rute, og derefter vinde den sidste længere konkurrencen.

februar hos party poker, hvor du kan kvalificere dig for så lidt som en dåse baked beans paladin 4th level spell slots. April – 1 Maj. Grand Prix Canada anden ny tilføjelse til truppen er Grand Prix i Canada. At lokke dig til at gøre det, er den fornemmelse af en €20,000 kontant præmie.