Sort Mand

Hvad jeg nød mest om Bally Venner stunt var at se den glæde på folks ansigter, når de tog et billede af sig selv på sofaen (mig selv inkluderet) sort mand. 5- #BallyFriends G2E promo G2E 2014 er hjemsted for mange en promo-og PR-stunt, virkelig alt du kan tænke på, der griber de delegeredes opmærksomhed og tiltrækker kamerahold der lærte jack daniels hvordan man laver whisky.

4 - 666Bet, Harry Redknapp & Vas Blackwood på Super Vis 666Bet helt sikkert vinder prisen for mest underholdende stand på iGaming Super Show af hosting engelsk fodbold legende Harry Redknapp og skuespiller Vas Blackwood (bedst kendt for sin rolle i Lock, Stock som Rory Breaker) for de delegerede til at blande sig med. Paddy Power administrerende DIREKTØR Patrick Kennedy forsvarede sit firma ' s kampagne ved at pege ud af, at det var om forsøget og ikke mord, og nævnte, at det var den mest omtalte og rapporterede om historie af året sort mand.
Advertising Standards Authority (ASA), var ikke tilfreds med annoncen, og bestilte sin tilbagetrækning i STORBRITANNIEN, efter at de har modtaget over 5200 klager (ASA-record) fra det offentlige der opfandt jack daniels. Betfair konkluderede, at "nogen" var det mest sandsynlige udfald, og besluttede derfor at "sætte deres penge hvor deres mund er" black max 2 ton jack.
3- "Oscar Tid" Paddy Power reklamen, Mens jeg er sikker på, at nogle af jer tror, at denne annonce var udført i dårlig smag, det er svært at benægte "Oscar Tid" var en PR-sejr store vindere på online slots. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre store gevinster 500 dollar spilleautomater.