Hard Rock

ristocrat Teknologier, der er et datterselskab i Australien-der er anført slot maskine kaffefaciliteter Aristokrat Leisure Ltd.henhold til en rapport fra det Australske Financial Review, dommer Debbie Mortimer af den Australske Føderale Domstol fastslog, at mens den "samlede teoretiske udbetaling til spilleren" vises på skærmen, maskiner kan være vildledende, dette indtryk var "flygtig" og at de ville blive "fjernet, så snart hun eller han faktisk starter gambling og tilfældighed af betjening af maskinen og det afkast, der bliver synlige" hard rock.
Det indtryk er flygtige og kan forårsage forvirring, men det er ikke misvisende eller vildledende, som den lov, der fastlægger de begreber," tilføjede hun atlantic city casino app. Aristokrat er en høj integritet virksomhed, der tager vores forpligtelser meget alvorligt stater med sport gambling legaliseret.

Vi bestræber os til nøje at overholde vores forpligtelser med hensyn til EGM [elektroniske gaming maskine] overholdelse," moder firma sagde. landene med de fleste gambling indtægter.