Sort Og Gul Union Jack Betydning

Vi ved alle, hvordan det viste sig; der er at sige, at denne ikke vil blive besluttet af den endelige skud, alt for sort og gul union jack betydning.
Det er også vundet sine seneste 15 spil med et gennemsnit på 16,5 point, hvilket er en temmelig beroligende tendens til at have i baglommen, hvis du hepper på de Kardinaler til at tage hjem afsnit. At dømme ud fra de første spæde streger udgivet af Vegas sport bøger, forventningerne var spot on efter Louisville åbnede som fire-punkt favoritter, en typisk fair linje i betragtning af den kaliber af begge hold, samt de indsatser, der er involveret i spillet black bananas jack anorak fleece. Vi vil ikke selv blive overrasket, hvis spillet går ned, svarende til, at Kansas-Memphis eller Hertugen,-Butler-titel spil fra et par år tilbage antallet af slots i en 25mm slot møtrik.

Som top samlede frø på vej ind i NCAA turnering, var det forventet, at Kardinaler ville være favoritter på vej ind i de nationale mesterskab spillet mod Wolverines. For så vidt som at plukke, der kan dække sprede sig, og hvem der vinder spillet, det er stadig nogens gætte.
De har National Player of the Year i græskar Trey Burke og ikke at forglemme, en temmelig imponerende viser i turneringen, så dem tage ned Syracuse Orangemen i et af de bedste spil i turneringen antallet af slots i slottet møtrik. Louisville Cardinals og Michigan Wolverines er på kollisionskurs i Atlanta, og hvis tidlig indikation er noget at gå efter, kan du forvente, at denne nationale mesterskab spillet til at være noget af en doozy antallet af slots slot møtrik. Ud over at være top samlede frø, Cardinals er stadig rider på en bølge af følelser, der efter den forfærdelige skade, som en af sine vigtigste reserve spillere, Kevin Ware, under team Elite 8 spil mod Duke Blue Devils. Afhængigt af om du hepper interesse – svært ikke at trække for Louisville i betragtning af, hvad de har været igennem i den forløbne uge – du kan forvente en dandy af en national championship game, der vil, efter al sandsynlighed gå ned wire hver casino i frankrig. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.