Online Poker I Florida Reddit

apanese konglomerat Konami Corp sendt et nettooverskud på næsten JPY19.89 milliarder (US$186.2 mio.) for de 12 måneder, der sluttede 31 Marts, 2020, ned 41.8 procent fra det foregående år online poker i florida reddit. Der var på indtægter af JPY262.81 mia, fladskærms sammenlignet med det foregående år, ifølge en torsdag pressemeddelelse.roup-dækkende resultat af primær drift for perioden var JPY31.0 mia ned 38.6 procent år-til-år.

Selskabet sagde, at resultat af primær drift faldt "på grund af midlertidige udgifter i tilknytning til en bygning, den gruppe, der besatte tidligere online poker i indien er lovligt. "Den globale spredning af Covid-19 også påvirket vores produkter og service og levering for det regnskabsår, der sluttede 31 Marts, 2020," det tilføjet.onami sagde, at i løbet af rapporteringsperioden udførelsen af gaming og systems division "var påvirket af den øgede driftsudgifter på grund af fremrykning af investeringer til udvidelse" af den firma ' s line-up, samt forsinkelser i levering af produkter og tjenesteydelser i koncernens forsyningskæde og den midlertidige lukning af kasinoer rundt omkring i verden, der udløses af spredning af Covid-19.
Med hensyn til outlook, der er bekymring over, en global recession, udløst af foranstaltninger, der træffes for at undgå spredning af coronavirus udbrud," sagde Konami, og tilføjede, at en stagnation i erhvervslivet ville have indflydelse på koncernens resultatudvikling. Under de nuværende omstændigheder, hvor sigtbarheden er lav, når udbruddet vil være under kontrol, og privatforbruget vil stige, det er rimeligt svært at beregne dens indvirkning på vores vejledning," erklærede selskab.udbytte af JPY7.00 per aktie blev erklæret som en år-end-udbytte for de 12 måneder frem til Marts 31 poker er bare lykke. Herunder de tidligere offentliggjorte foreløbige udbytte, selskabet har betalt et samlet årligt udbytte på JPY45.0 per aktie, ned 81.0 procent fra det foregående regnskabsår. poker er et spil af held.