Slot De Memoria Ram Com Defeito

Enhver virksomhed, hvis lovlighed er anfægtet vil hoppe på enhver mulighed for at tale deres sag til alle ører, der er villige til at lytte, især som vigtige spillere i det lovgivningsmæssige slot de memoria ram com defeito. New Jersey Rep poker hvordan til at vide. "Hvordan er det anderledes end at satse penge på udfaldet af et spil?" Online sport gambling er forbudt i henhold til 1992-Professionelle og Amatør Sports Protection Act, men daglige fantasy sport nyder en carve-out fastsat af den Ulovlige Internet Gaming Enforcement Act når til fold.
"Fans er i øjeblikket tilladt at risikere penge på udførelsen af en individuel spiller," Pallone sagde. "Ingen har kontaktet mig på dette punkt," Wagner fortalte nyheder stikkontakt. Men det ser ud til, at DraftKings er allerede arbejder på sine bestræbelser på at gøre sin tilstedeværelse kendt på Beacon Hill.

Tilsyneladende, det er endnu ikke til at være tilfældet med DraftKings poker hvordan til at blive bedre. Virksomheden er efter sigende på udkig efter en person, der har en juris doctor, har arbejdet i mindst fire år, og har "stærke relationer til vigtige beslutningstagere, helst i flere medlemsstater." Job beskrivelse, som kan tilgås på Udkast til Kings hjemmeside, erklærede, at den ideelle kandidat vil omfatte "koordinering og kontrol af multi-state lovgivningsmæssige indsats," og "at føre tilsyn med græsrødder bestræbelser og implementering af strategien at opbygge folkelige tilstedeværelse," blandt andre opgaver poker hvordan til at value bet. Wagner påpegede, sports sites som DraftKings, som lokker kunder med løfte om at vinde penge, kunne være et emne for diskussion mellem lovgivere og Massachusetts Gaming Commission.