Oklahoma Kvinde Hævder

At få en krop – FB Patrick DiMarco, RG Chris Chester, LG Andy Levitre – på Alexander er afgørende for at åbne huller for RBs Devonta Freeman og Terron Menigheden oklahoma kvinde hævder. Buccaneers er 1-9 SU i deres sidste 10 kampe mod hold med at vinde poster. Odds venligst udlånt af OddsShark.com Atlanta er opført som fire-punkt favorit mod Tampa Bay med i alt 51.5 i torsdag aftens Fodbold betting matchup. Der stammer fra Falke er 2-6 SU og 1-7 ATS i deres sidste otte spil som en favorit af fire eller færre point spillemaskine.

Buccaneers har kun mistet en fumble, men Falcons OLB Vic Beasley udmærker sig ved at skabe en omsætning, med store hits. Som den mindre eksplosive team, Tampa Bay kan dårligt råd til at have nogen omsætning. Deres chancer for en forstyrret kan hvile på primære WR Mike Evans fange nogle dybe bolde over CB Desmond Trufant gratis spilleautomater ingen download aristokrat. Buccaneers, der er 3-4 SU og ATS, er at fange en pause, da pass-rushing DE Dwight Freeney (quadriceps) er ude.
Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. Mens Falcons fører NFC South, og er 5-3 straight-up og mod spredning denne sæson, at de stadig står med skepsis gratis spilleautomater ingen download buffalo. Matt Ryan og Atlanta Falcons' NFL-førende lovovertrædelse, der er op mod Tampa Bay Buccaneers team, der var brændt til 513 passing yards i sine sidste udflugt gratis spilleautomater ingen download kom igt software 1564 double diamond.