Anvendes Blackjack 224 Til Salg

For de første tre måneder af 2013, den Filippinske regering ' s andel fra Pagcor indtægter beløb sig til Php3.433 milliarder, ifølge de oplysninger, udgivet af Bureau of Treasury anvendes blackjack 224 til salg. Den Php3.433 mia dele, der lyder som en masse, er faktisk 3 procent lavere end hvad den spilleoperatør, som overføres til statskassen på samme tid sidste år, da det sendte Php3.543 mia regeringens måde. Som krævet af Republik Lov 7656 eller Udbytte Lov, Pagcor er forpligtet til at betale mindst 50 procent af sin årlige brutto indtægter tal til den Filippinske regering på Trods af fald i indtægter, og regeringen-kør agentur er ikke alt for bekymret for, om det påvirker dens samlede indtægter fremskrivninger af Php44.15 milliarder år.
Forventningerne er højere bevæger sig fremad, især nu, at Bloomberry Resorts' Solaire Manila er nu åben anvendes bally spilleautomater til salg. I øvrigt, Bloomberry udarbejdede sin egen rapport, der tidligere i denne uge, meddelte, at Solaire Manila havde allerede tjent Php578.3 millioner i omsætning efter kun 15 dage i drift. For de år, Pagcor er stadig optimistisk omkring at nå sine mål på Php44.15 milliarder år, som hvis agenturet rammer, ville være et 8 procent stigning i brutto-indtægter i forhold til Php40.88 milliarder er det, der er optjent i 2012 anvendes blackjack 256 både til salg.

Ligeledes fremskrivninger af, hvor meget agenturet vil sende til regeringen er stadig på omkring Php11.1 mia., et antal, der ville være lige i tråd med sine fremskrivninger. Alle fortalte, Pagcor chef Cristiano Naguiat Jr forventer fortsat stærk gevinster for agenturet 2013 bevæger sig fremad den store stack poker universitet.

Da en væsentlig del af deres indtægter stammer fra sin gaming operationer, Pagcor chef er stadig overbevist om, at væksten er på horisonten den største bitcoin vinde på gambling historie. Fremskrivninger selv kalder for Pagcor at tjene Php29.53 milliarder fra sin gaming operationer, som, hvis det rammer, ville udgøre en konstant stigning fra de Php28.3 milliarder det tjente et år siden. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre den største casino i hanoi.