Bet365 Poker Er € 5 Gratis

"Med hundredvis af nye og spændende betting markeder, forudsat på tværs af alle større sportsgrene og konkurrencer, med DST' s Spiller Rekvisitter Data Feed-operatører vil være i stand til at målrette og konvertere den næste generation af sports-bettors, og dermed generere en større omsætning." Om Digital Sports-Tech Digital Sports-Tech er markedsleder og fremtrædende leverandør af afspiller prop-væddemål løsninger til den globale sports betting industrien.
I forbindelse med dækning, DST ' s Spiller Rekvisitter Data Foder, der indeholder alle de store AMERIKANSKE sportsgrene (NBA, NFL, MLB, NHL), herunder NCAA college football og basketball, samt alle de øverste lag Europæiske fodboldligaer og Australsk Fodbold bet365 poker er € 5 gratis. Denne uovertrufne betting foder, der ikke kun giver op til 900 pre-match markeder per spil, men indeholder også DST ' s banebrydende og verdens første i-play-afspiller rekvisitter tilbyder. Betting markeder stilles til rådighed for sportsbook udbydere give deres kunder mulighed for at satse på de statistiske resultater af verdens største sports-stjerner som LeBron James til slut med 30+ point, Cristiano Ronaldo til at have 3+ skud på mål eller Tom Brady til at kaste for over 300 passerer værfter. Ari Lewski, Administrerende Direktør hos Digital Sports-Tech, sagde: "Spiller rekvisitter som en betting-segmentet fortsætter med at vokse på en stejl bane, og er hurtigt ved at blive en integreret del af enhver sportsbook tilbyder.Årsagen er, rekvisitter tilbyder en anderledes form for betting oplevelse for brugerne, og en, som mange ville sige, er mere berigende og giver et dybere niveau af engagement i de spil, der især appellerer direkte til millennials bet365 poker bonus ohne einzahlung.
For mere information besøg https://www.digitalsportstech.com/. "Hvad vores data feed-tjenester gør, er at give operatørerne mulighed for at give et første klasse spiller rekvisitter tilbud, der er uovertruffen i form af bredde og en bred vifte af markeder på tilbud, og gøre det uden at investere nogen ekstra arbejdskraft eller indsats bet365 poker bonus no deposit kode. Det driver en til formålet bygget proprietære platform, der udnytter den nyeste teknologi for at tilbyde konkurrencedygtige priser, kombinerer avancerede maskine, læring og prædiktive modeller, der med sit team af meget erfarne sports-analytikere og erhvervsdrivende skal du betale skat af gambling gevinster i sydafrika. Efter en problemfri integration via DST ' s low latency API push-tjeneste, vil operatørerne har adgang til det mest omfattende sortiment og udvalg af afspiller prop-væddemål markeder i branchen skal du betale skat af gambling gevinster i canada.