Ffxiv Roulette Once A Day

iGaming operatør LeoVegas har vedtaget en aftale om at købe den Expekt sportsspil brand og alle dens aktiver fra Betclic Gruppe for €5 mio. Den aftale ser LeoVegas styrke sin position i den svenske og Nordiske markeder, hvor Expekt er en af de mest populære sportsspil mærker.

I en pressemeddelelse, Gustaf Hagman, Group CEO LeoVegas sagde: "For dem af os, der er vokset op med online-gambling i Sverige, Expekt er unægtelig en af pionererne inden for sports betting ffxiv roulette once a day. Jeg kan huske tilbage i begyndelsen af 2000'erne, hvor alle spillede på Expekt ffxiv samurai best in slot. Efter et par år på sidelinjen, vi vil nu gendanne Expekt til sin tidligere herlighed som den førende sports betting mærke." Han fortsatte med at tilføje: "Vi arbejder målrettet at tilbyde den ultimative mobile sports betting oplevelse, som vil medføre en række nye innovationer og nye tænkning med udgangspunkt ud fra, hvad en mobil oplevelse kan medføre for de store år med sport i 2021 og 2022 ffxiv samurai best in slot 5.3.
Dette er en milepæl for LeoVegas og repræsenterer en udvidelse af vores strategi. Vi ser frem til at Expekt igen ved at blive en førende sport brand i Sverige og de Nordiske lande." Expekt indsendt €6,9 mio i netto gaming indtægter til år 2020 med €1,6 millioner kommer i sidste kvartal. Aftalen ventes at gå igennem i Maj i år, og kommer kort tid efter, LeoVegas blev den første iGaming operatør til at lancere en app på Google Play i Sverige, Danmark og Spanien. Thomas er en iGaming veteran med en baggrund i poker og markedsføring. Gambling Nyheder Websted ved DDM casino cruise i fort lauderdale.