Fodring Teknikker Slot Antenne

Forfriskende relief: Sunak erstattet forgænger Sajid Javid efter en februar 13 kabinet rokade og svarede til udbrud ved at indlede sin Coronavirus Fastholdelse af Job-Ordningen, som ser regeringen betaler 80% af alle furloughed arbejdstagerens løn op til £2.500 ($3,118) i en måned. ($249.3 mio.) til landets turistindustri. I betragtning af den betydelige bidrag, som den gæstfrihed og fritidssektoren gør at Usa ' s økonomi, vil vi opfordre Kansler for at holde at være fleksible og erkende, at det vil fortsætte med at behovet for støtte fra det offentlige som det land, der opstår fra en pandemi." fodring teknikker slot antenne.
I det Forenede Kongerige og Betting og Gaming Council har bedt Finansminister, Rishi Sunak (billedet), 'at holde at være fleksibel i sin støtte til landets reguleret betting og gaming industrien som det begynder at dukke op fra en tømmerflåde af coronavirus-relaterede lockdown foranstaltninger fodring slot. Betting og Gaming Council proklamerede, at det er 'meget positivt' dette træk som en måde at hjælpe de omkring head = nns 64.000 mennesker, der er ansat af den britiske detail-betting og gaming industrien.

"Nogen hjælp til virksomheder fra regeringen på denne tid af den globale krise er selvfølgelig velkommen, og vi takke Kansler for at skabe mere klarhed om, hvordan orlov ordningen vil fungere indtil udgangen af oktober fodring america online poker turnering. Det afsløret, at denne indskrænkning er desuden sat til at se regeringens medarbejder løn engagement falde til 70% i September før oktober ser dette løfte falde til 60%. Læs en erklæring fra Dugher.. slot i een deur zetten.

Yderligere assistance: Michael Dugher, Chief Executive for Betting og Gaming Council, der anvendes i pressemeddelelsen, at der stadig er mange land-baseret casino og sportsbetting spillesteder begynder at dukke op fra deres coronavirus-forbundet søvn senere i denne måned med sin gruppe ivrige efter at beholde hjælp af regeringen, som sådanne steder 'vil være tvunget til at køre med en reduceret kapacitet for en overskuelig fremtid på grund af behovet for at opretholde en streng social distancering' slot i haven hegn paneler.