Gør Harrah ' S Laughlin Et Poker Rum

• Yaniv Sherman vil blive forfremmet til VP business development, der er ansvarlig for alle nye forretningsmuligheder på tværs af virksomheden, herunder Dragonfish salg indsats gør harrah ' s laughlin et poker rum.
Yaniv Schwartz, der vil blive forfremmet til senior vice president på Dragonfish vil erstatte Zera gør harrah ' s new orleans har roulette. • Hila Klein vil blive forfremmet til SVP, produkt-teknologi, og den vil erstatte Itai Frieberger statistique joueur de poker en ligne. "Vi har underskrevet nye partnere, tilføjet yderligere sportslige indhold og udvidet vores rækkevidde, tiltrækker i gennemsnit over 100 millioner månedlige sportsfans til vores forskellige produkter og services." Efter at have været til så lavt som 202p i begyndelsen af April den andel, der er kommet for nylig, og i skrivende stund er de stod på 228p statistiques au poker texas hold ' em.

Andre steder, 888 Holdings har lavet en række drastiske ændringer i deres ledelsesteam, herunder den øjeblikkelige afgang af to ledende medarbejdere. I henhold til eGR, de andre ændringer omfatter: • Aviad Kobrine vil fortsætte i sin rolle som bestyrelsesmedlem og som selskabets chief financial officer, rapporterer til den administrerende DIREKTØR og er ansvarlig for alle økonomiske aspekter af gruppen. Ifølge eGaming Review, et internt notat tyder på, at CEO af Dragonfish, David Zera, og Adi Soffer-Te'eni, B2C administrerende direktør, har besluttet at "søge andre muligheder." Notatet hedder det, at 888's senior independent non-executive director, Brian Mattingley, rettet alle medarbejdere tidligere i dag, hvor han meddelte ændringer statistik on problem gambling i australien. I sin nye rolle, Itai vil sikre, at alle virksomhedens afdelinger er koordineret, og stræber efter at strømline vores dag til dag-operationer. Indtægter steg til £21.7 m i første kvartal, som de ser ud til at komme op i den højere ende af den oprindelige bestand marked skøn for deres aktiekurs, der var 260p. • Sigal Srur vil fortsætte i sin rolle som SVP HR og globale operationer, med hendes nuværende ansvarsområder. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre nordlige quest casino i spokane i staten washington.