Europæiske Vs Amerikansk Roulette Odds

En dag på WSOP er intet uden sine ofre og dag 1b af den Vigtigste Begivenhed var ikke anderledes europæiske vs amerikansk roulette odds. En anden at slå støvet på den anden dag var UFC Welterweight champion Georges St-Pierre, der blev indført for at rummet i starten af dagen arrangør Jack Effel, som han har udført "Shuffle up and deal" den europæiske enkelt nul roulette udbetaling odds. Hun tweeted tidligere: "Købte ind i min 1st nogensinde #WSOPmainevent bejle til $10.000 thx @Bodog pavilion gul tabel 282 gogogo pic.twitter.com/lWTiQt7a".

Darvin Moon var en anden for at gøre begivenheden anden dag, og han fejrede ved at give Epic Poker frontmand Jeffrey Pollack både tønder, efter at Månen havde underskrevet som ambassadør med HPT europæisk roulette voisins du zero. Som for dem, der stadig er i drift, fire-tiden bracelet-vinder Daniel Negreanu har en kæmpe chance og endte op i top ti med en stak af 140,575.

Find mere på WSOP og CalvinAyre.com's Poker måned dækning 5 af en slags poker hånd. John Hoang er i front på 180k chips, og det sætter ham i anden plads bag ved dag 1a leder William John (266.7 k) 5 i samme kulør texas holdem.