Hvilke Butikker Sælger Poker Borde

Det er ikke den typiske $1 million, som du ser, bliver kastet rundt i de seneste år. Enten måde, uanset hvem der gør det er kommer til at være en meget, meget rig mand – eller kvinde. Denne konkurrence, ufatteligt svært, som det er, skal du oprette et ton af brummer, især med de præmiepenge truende over alle vores hoveder hvilke butikker sælger poker borde.

Enten det, eller tage andre mulighed for en øjeblikkelig $500 millioner i et engangsbeløb hvad er en big blind og small blind i poker. Jay Landmand, president og chief marketing officer af Quicken Lån udstedt en erklæring, dybest set fortæller os, hvad vi allerede ved hvad er en "big 6" i craps. Skulle nogen på en eller anden måde trodse oddsene – virkelig, virkelig, virkelig latterligt odds på, at han eller hun vil blive betalt $25 millioner i 40 årlige rater.

Eller hvis du foretrækker det odds ifølge DePaul University matematik professor Jeff Bergen: 9,223,372,036,854,775,808 til 1. Men tag ikke fejl, der er billetprisen mere sikkert ting i livet end at plukke en perfekt beslag hvad er en bedre hånd i poker. Så igen, at vi ikke mener, 1-i-1 mia betragtes som bedre odds.