Store Slot Vinder April 2021

Lige før annonceringen, Sølv Arv suspenderede aktier handel på børsen, og ikke forventer, at begynde at handle igen, indtil i morgen.

Det siger nu, at tabet vil blive endnu større end tidligere forventet, og den vil beløbe sig til næsten $9.94 mio. Stigningen var drevet af tilsætning af Tiger Palace i December sidste år store slot vinder april 2021.

Phoenix har set næsten $5,93 millioner i indtægter i den periode, mens EBITDA (indtjening før renter, skat, afskrivninger og amortisering) var $2.44 mio. De ekstra midler vil være til bearbejdning af kapitalkravet, mens Tiger Palace Resort ligger stadig i ramping op fase." I juni 30, dagsværdien af udstedte obligationer var lidt mere end $16,9 millioner. Sidste år rapporterede om et tab af $3.52 mio store slot maskiner til salg.

Yderligere omkostninger og afskrivninger ved sin Tiger Palace Resort i Nepal har tvunget Sølv Arv til at ændre sit 2018 første halvdel økonomi. Dens EBITDA var væsentligt lavere, kommer i på kun $42,000 tournoi poker pour la daronne. Sidste år, det rapporterede en omsætning på $8.04 mio tournoi poker saint gilles croix de vie.