Interne Konflikter I De Udstødte Af Poker Hjemme

Eldorado Resorts administrerende DIREKTØR Thomas Reeg fortalte investorer onsdag, at han forventer selskabet at lukke sin overtagelse af Caesars Entertainment Corp inden for de første tre måneder af næste år interne konflikter i de udstødte af poker hjemme. "Vi er stadig rettet mod en første halvdel af 2020 sidste dato," Reeg sagde under selskabets tredje kvartal indtjening på onsdag. "Hvis jeg skulle placere et bet i dag, ville jeg satse på en første-kvarter tæt forhold til en anden-kvarter tæt indvendige væg mail slot dække. Men vi kommer gennem regulering og antitrust i real time." Meddelelsen kom efter Reno-baseret firma, der rapporterede solid tredje kvartal indtjening, med en rekord tredje kvartal justeret cash flow på $197.8 millioner, op 7.9 procent fra samme periode sidste år på en same-store-basis.

Reeg påpeget, at virksomhedens margin forbedring og drift af initiativer, sammen med indregning af omsætning fra nye sports betting partnerskaber, som drivere for denne vækst. Reeg også gentaget på det opkald, der Eldorado er "helt og aldeles overbevist om," at det vil være i stand til at opnå indtægter synergier på $500 millioner om året blackjack bermuda grass seed germination. "Vi føler os meget godt om, hvor vi er på vej med Caesars, om hvor Caesars er på sin egen," Reeg sagde blackjack bermuda grass for sale.

"Vi ser muligheder for at tjene penge på aktiver i Caesars, at vi har startet mod en anden sti af transaktioner, og nogle unikke områder i Caesars, som vi tror vil drive materiale, trinvis værdi til aktionærerne." Suntrust Robinson Humphrey analytiker Barry Jonas sagde i en onsdag bemærk, at indtjening fra undervurderede aktiver såsom sports betting og Las Vegas Strip og land kan skabe mere værdi for vores aktionærer i Caesars portefølje..