Blackjack Bermuda Grass Seed Germination

Regeringen i Victoria, der er en stat i det sydøstlige Australien, er at geare op til at tage et stykke af den online gambling pie. Ifølge Australske medier Herald Sun, the Andrews regering er gledet i en "radikal foreslåede ryste-op til gaming skat" til Budget papirer selvom Victoria har aftalt med Canberra og andre kasserer ikke at røre på "spillere, skat" spørgsmål, indtil de nationale online gambling ramme, der er undersøgt blackjack bermuda grass seed germination.
Hvis forslaget vedtages, vil se Victoria rake i AUD150 million (DKK 110.69 mio.) hvert år i skat grab fra online gambling spillere, som ville hjælpe staten "afstive sit overskud," ifølge nyhedsbureauet stikkontakt blackjack bermuda grass for sale. Victoria 's Budget papirer bemærkes, at regeringen har planer om at udvikle et punkt af afgift på forbrug (POCT) for bookmakere, som Skygge kasserer Michael O' Brien, der beskrives som en "lusket, nye skat." Den føderale regering er allerede mulling at harmonisere state-niveau online sports betting POCT ikke at gøre indtægter for indtægter ' s indsats, men for at sikre, at minimere skader for både spillere og nationale sportslige organer blackjack bermuda grass lawn seed.
South Australia var den første til offentligt at opfordre til indførelsen af en POCT tilbage i 2015, når staten Kasserer Tom Koutsantonis erklærede, at det var "vigtigt at online gambling operatører betaler skat i betragtning af, at de genererer overskud baseret på betting aktiviteter i Syd-Australierne." Staten forventer at høste En$9.2 m per år fra de 15% POCT på indsatser indtægter, og som officielt træder i kraft på 1 juli bedste sports gambling bestande at købe. Federal Kasserer Scott Morrison sagde, South Australia ' s forslag var "et godt sted at starte for at se på modeller" for en føderal POCT planen, at bemærke, at forskellige statslige og område regeringer blev enige om at undersøge sagen yderligere, er omfattet af diskussion med deres respektive regeringer, "med forbehold af Northern Territory." Morrison, men tilbød ingen hints om, når den nye nationale POCT planen kan træde i kraft. Landet er blevet optaget med andre ændringer til sin online betting ordning, herunder forbyde poker og casino produkter, såvel som in-play sports betting og, mest for nylig, kantsten på gambling reklamer i live sportsudsendelser bedste sports gambling twitter-konti.

Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre bedste sports gambling strategi reddit.