Næste Vip Slot Vilkår Og Betingelser

Ja, undersøgelser viser, at 53% af de 26-35-årige, der ikke har nogen pensionsordning, og antallet er 65% af de 18-25 årige næste vip slot vilkår og betingelser. Under disse omstændigheder er det vanskeligt at tegne millennials at wealth management-industrien. Wealth Management Association (WMA), der blev lanceret sin tusindårige forum on February 2, for at løse dette. WMA-Chief Executive, Liz Felt kommentarer: "Vi er glade for at annoncere lanceringen af vores Tusindårige Forum, som er en del af WMA forskningsstrategi og understøttes af EY og IRESS.
Dette spændende nye initiativ, der er designet til at generere nye ideer til konkrete udfordringer, der påvirker den fortsatte succes af wealth management-industrien og til at bidrage til at udvikle den næste generation af rigdom ledere. Programmet og diskussion vil blive lettet ved, WMA og udvikler sig gennem deltagelse og feedback af forummets medlemmer." I forum deltagere havde mulighed for at diskutere, hvad virksomheder kan gøre for at engagere sig mere med millennials næste vip slot tid ændre. Forummet blev overværet af millennials udpeget af WMA ' s virksomheder som Troskab og Barclays når grise flyve slot maskine. Forum mødes 3 gange i de kommende måneder for at diskutere disse vigtige spørgsmål. Simon Nye, Group Executive, Strategi på IRESS udtalte: "Vi er glade for at støtte den næste generation af wealth management talent og ser frem til at hjælpe dem med at forme deres ideer og tænkning." Men det bedste, vi kan gøre for at sikre, at unge Briter nyde en sikker eksistens ville være at uddanne dem om, hvilke muligheder der er tilgængelige for dem, og skabe en kultur for opsparing og investering når ikke at tage et hit i blackjack.
London, 05 februar 2016 – de Seneste Goldman Sachs forskning har fundet, at millennials, den nuværende generation af unge mellem 15 og 35 år, har den laveste andel af medianindkomsten i historie og startede voksenlivet med de højeste niveauer af gæld.