Hvad Gør Hjørner Betaler I Roulette

På tap for weekenden er et par spil, hvad der vil afgøre, hvem der møder hvem i NFC titlen spillet.
San Francisco 49ers på Carolina Panthers (+2.5 Over/Under 42.5) De mest spændende match-up af den udskilte runde er også den samme, som har haft nogle temmelig forvirrende line-bevægelse hvad gør hjørner betaler i roulette. New Orleans Saints på Seattle Seahawks (-8.5 Over/Under 48) Taler om genoptagelse nyere historie, divisional round spil mellem New Orleans Saints og Seattle Seahawks lyder som en let indsats for de stillede hjemmeholdet hvad gør craps forhandlere sige.

I slutningen af ugen, er det enten kommer til at være det for New Orleans Saints, eller Seattle Seahawks tager på San Franciso 49ers eller Carolina Panthers. Det er den form for respekt, der bliver givet til en 49ers-holdet, der alle synes at højt på at ikke kun slog Carolina, men vinder SuperBowl i New Jersey. Den fronterne er trukket så tidligt som i dag, vi tager et kig på både spil og forsøge at udvikle en sund betting strategi for både spil. De Hellige var aldrig rigtig i spil, og hvis du kommer til at bruge det spil som grundlag for din indsats, da Seahawks' -7.5-point spredning foreslår en gave pick fra gambling guder. Yup, vejen-hold, der blot kom ud i en dramatisk sejr i Green Bay, men der tabte til godt udhvilet hjem holdet på en bye er favorit i, hvad der tegner til at være et sammenstød mellem to af ligaens stoutest forsvar.
Efter alle, det er gået lidt over en måned siden Seahawks droslet Hellige mandag aften i Uge 13, friløb til en nem 34-7 shellacking af New Orleans på CenturyLink Field. Carolina 's hjem hund status, kan det være en tiltalende indsats, især hvis det offentlige holder kørsel op i San Francisco' s linje hvad gør tilsluttet materia slots gøre. Det er i spil i betragtning af de indsatser, der er involveret, og med den ene side tilsyneladende at have en fyldt vognen på det, vælger de en med mere plads, kan det føre til en mere behagelig tur til at indkassere cuphead tilbage til casino del 8.