Gør Derby Lane Har Blackjack

Folayang regnede i imponerende sejre i sine sidste to kampe, at overvinde både Tetsuya Yamada og Adrian Pang, fremvisning af en stærkt forbedret brydning og grappling offensive arsenal. Han vil gøre sit længe ventede tilbagevenden til konkurrence ved at tage på ubesejret Samir Mrabet. Samir Mrabet er en 31-årig professionel blandet martial kunstner fra Bruxelles, Belgien, i form af Monarkiet MMA i Kuala Lumpur, Malaysia.
Han er også indehaver af det sorte bælte i judo. 21-årige Singaporeanske udsigten Amir Khan er en professionel blandet martial kunstner, der konkurrerer i EN Championship stablet let division gør derby lane har blackjack. 29 September 2016 – Singapore: Den største sports-medier ejendom i Asiatisk historie, EN Championship™ (ÉN), har netop annonceret yderligere anfald ÉN: at FORSVARE ÆRE, som er indstillet til rock Singapore Indoor Stadium på 11 nvidia sli-bro 1 slot.

26-årige Timofey Nastyukhin er en professionel blandet martial kunstner, der konkurrerer i EN Championship stablet fjervægt division nvidia sli-hb bro 2 slot. Sjældent udfordret og altid dominerende, Gafurov fanget fjervægt titel med et modigt sejr over tidligere mester Narantungalag Jadambaa i en episk kamp nvidia sli-hb bro 3 slot. Han vil nu få chancen for at lægge på en vis igen overfor Ruslands Timofey Nastyukhin. For flere opdateringer på ET Mesterskab, kan du besøge www.onefc.com følg os på Twitter og Instagram @ONEChampionship, og ligesom os på Facebook på https://www.facebook.com/ONEChampionship.