Abe I Banken Gratis Slots

8 MAJ 2012 (LONDON, UK) – Badbeat.com den oprindelige og den førende online poker staking og uddannelse forretning, vil køre en Genting Poker Series Freeroll hver måned med mindst 5 pladser til en Genting Poker Series £400 + £30 Main Event af spillerens valg på højkant abe i banken gratis slots. Den Genting Poker Series er den eneste turné i STORBRITANNIEN, hvor et af benene bliver afholdt online, så uanset, hvor spilleren liv, de vil være i stand til at deltage gratis chips wizard of oz slots. Poker spillere skal være registreret med www gratis texas poker chips pokerist.

Badbeat.com og opfylde visse kriterier for hele kalendermåned, for at være kvalificeret til Freeroll der finder sted den følgende måned gratis chips world poker club. I denne måned er Genting Poker Freeroll Serie med Badbeat.com finder sted torsdag 10 Maj, 2012 på 19:30 BST (vilkår og betingelser gælder) og mere information findes på www.badbeatpro.com og Vælg at Spille Live Poker blackjack side bets app. SLUTNINGEN Media Kontakt: Jessica Tomsett, Lyceum Medier [email protected] Om Badbeat.com (https://www.badbeat.com Grundlagt i 2005, Badbeat.com er den oprindelige og den førende online poker staking virksomhed.
Det er en organisation oprettet for at vinde på poker gennem finansiering og omfattende støtte for at vinde online spillere. At vinde i poker, er hårdere i dag, end det var for blot et par år siden, og hver Badbeat.com spilleren har adgang til cutting-edge software-værktøjer, en struktureret udvikling med avancerede læring hjælpere kombineret med den viden, ekspertise og støtte fra en pulje af verdensklasse mentorer og støtte staff. Badbeat.com's MyGame er et gratis online poker uddannelse system, der er baseret på dens mentorordningen. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.