Roulette Hæld Opbevaring Af De Motoneige

Online-spil operatører fundet skyldig i ulovligt at tilbyde deres tjenester til spillere i Holland kan nu efter sigende forvente at pådrage sig en minimums bøde på €200.000 ($227,480) efter gårsdagens gennemførelse af ændringer til nationens Remote Gaming Act.
Stigende irettesættelser: Ifølge en fredag rapport fra SBCNews, den nye figur repræsenterer en over 33% stigning fra de foregående base bøde på €150,000 ($170,600) og kan nu være ledsaget af yderligere økonomiske sanktioner, afhængigt af oplysninger om hvert gerningsmanden, såsom antallet af hjemmesider og spil de er fundet at have været ulovligt i drift roulette hæld opbevaring af de motoneige. Afskrækkelse og forsvar: Den anledning var efter sigende fremsat af Nederlandene Gaming Authority, som er også kendt som Kansspelautoriteit, når det bestemmes, at den base figur knyttet til sin tidligere minimum straf var ikke tjener som nok for en afskrækkende virkning roulette hæld sechoir en linge.

I løbet af sidste år, regulator angiveligt indført bøder på i alt ca. €1.7 millioner ($1,9 millioner), med en overflod af iGaming-operatører, herunder de kan lide af Betclic Everest Group, Betsson AB og Mr Green og Virksomhed AB for løbende at tilsidesætte sine regler roulette hæld belejringen de bureau. Igangværende 'kamp': Rene Jansen, Formand for Nederlandene Gaming Authority, der efter sigende fortalte SBCNews, at den tidligere minimum fint beløb, der ikke havde været "skræmmende nok', og at 'ulovlig gambling fortsætter med at bekæmpe' hans organisation 'fast' kaak op slot døren gapen. Jansen til at SBCNews... "hensigten med loven er at skabe et attraktivt juridiske online gaming tilbyder, der gør det muligt for forbrugere til at spille sikkert i et fair marked. Der er ikke plads til ulovlige udbydere. Det er derfor, vi har til hensigt at foretage en grundig gennemgang af vores straf politik for fremtiden k2 slot kompatible disc-kit.

Ajourføring af de bøder, er nu kun et første skridt.".