Black Jack Tyggegummi Glutenfri

John Maklouf, en Australia New Zealand Poker Tour (ANZPT) regelmæssig med mindst $125k i live turneringsgevinster, blev fyret fra sit job på Sydney Granville station, efter at han tog 17 dage fri fra arbejde mellem August og November 2010, der hævder at være 'syg.' Narromine Nyheder Online rapporter, Maklouf gemt læger noter citerer "hofte smerter" og "stress" som begrundelse for sine ikke mødte op til arbejde, men det gjorde ikke stoppe ham fra at deltage i diverse poker turneringer i hele Australien og på Filippinerne black jack tyggegummi glutenfri. Centre, World Poker Tour i Vejle main event, er faldet fra et startfelt på 320 til en six-handed bord black jack tyggegummi glutenfri.

Alle om bord til arbejdsløshed kontor.. hvordan til at beskæftige sig med poker. Efter at have fået sækken, Maklouf kastede sig på nåde af Transport ankenævn, der hævder, at poker "forudsat, at en frigivelse", der hjalp ham med at lindre stress, og gjorde ham til en "feel good" om sig selv hvordan til at beskæftige sig med poker chips. På trods af Kid Poker holder større stak til at starte, Negreanu blev i sidste ende tvunget til at bosætte sig til andenpladsen og €598k hvordan til at håndtere.

Fra et startfelt på 117 (plus 16 re-poster), Igor Kurganov har taget EPT €25k High Roller event titel sammen med stjernernes €1.08 m præmie blackjack.