Tilføje Lyd Slot Putter

Steve Wynn ' s separation aftale med Wynn Resorts omfatter ikke "gyldne håndtryk" for den 76-årige tidligere bestyrelsesformand og administrerende DIREKTØR og startede en to-årig periode, hvor han ikke kan konkurrere med virksomheden.

Det dokument, der også overvejer omfordeling af Wynn brand og varemærke tilbage til Steve Wynn, hvis virksomheden beslutter sig for at stoppe med at bruge navnet tilføje lyd slot putter. Wynn og virksomheden har underskrevet en "efternavn rettigheder aftalen" i August 2004, men det opsigelse aftalen siger, at "i tilfælde af, at virksomheden ophører med at bruge Wynn navn og varemærke, vil det give en skriftlig meddelelse" til ham, returnere rettigheder til ham, og at opsige aftalen fra 2004 tilføj slots til skibet no man ' s sky.

I et register med Værdipapirer og Exchange Kommissionen dateret torsdag, at selskabet bekræftede, at "Wynn er ikke berettiget til fratrædelsesgodtgørelse eller anden kompensation fra selskabet i henhold til ansættelseskontrakten." Nogle analytikere havde spekuleret på, at Wynn vil modtage en $330 millioner aftrædelsesordning havde bestyrelsen fyrede ham asda tider for udbringning. Residential villa leasing aske fortæller poker night 2.