Bedste Numre At Satse På Craps

Han genvandt føringen, overgav det i et kort øjeblik, og derefter tog det tilbage en gang mere, kun at lade McBride tilbage i kampen bedste numre at satse på craps.

Den sidste hånd i turneringen så Chan starte på knappen med J-8 og Seidel med Q-7 bedste numre at spille roulette. Han vandt store potter i hele finalebordet ved at bluffe, og ved at gøre store opkald – og så fanget op fra bag på floden af den endelige hånd for at vinde sit tredje WSOP Main Event titel. Han var endelig i stand til at sætte McBride væk med tre ottere og to niere viser på floden, Nguyen gik all-in og rejste sig fra sin stol. Som McBride anses for opkaldet, Nguyen nippede fra hans Michelob og sagt en af de mest berømte linjer i WSOP-historien: "Du ringer nu, det er forbi, baby." McBride, forskrækket, faldt i Nguyen ' s fælde og kaldet, spille bord for ottere fuld; Scotty viste J-9 for niere fulde og vandt turneringen. Chan fanget en straight på floppet, og Seidel fanget top par bedste numre at satse på roulette.

På trods af disse fakta, Ungar spillede sin bedste poker, kom på finalebordet med chip lead, og ført hele vejen igennem til slutningen. Kevin McBride, en amatør spiller fra Florida, der vandt Main Event buy-in via en satellit, som havde det kun været at spille hold ' em i fem måneder, og som den Dag, 3 chip leader var stadig nogle gange forvirret over reglerne i den turnering. Det blev spillet udenfor på Fremont Street i solen og i desert wind, under den nye Fremont Street Experience elektroniske baldakin slot pris for iphone 6 plus. Nguyen havde McBride forældet fra starten slot pris for iphone 7 plus. Men med blot et par niere, han var nødt til at gå ind i tanken og overveje alle muligheder.