Gør Tennessee Har Online Gambling

FanDuel har endnu ikke kommentere. Sagsøger søger erstatning fra selskabet, men vigtigst af alt, en ordre om at stoppe FanDuel fra drifts-app ' en, indtil scores er korrekt rapporteret i real tid. Ifølge den retssag, dette er i strid med flere af medlemsstaternes love om forbrugerbeskyttelse. Sagsøger hævder, at han opdagede senere unøjagtighed i FanDuel ' s real-time display, før at bemærke, at der i nogle tilfælde, rapporteret resultat var også forkert.

Han så, at begge disse faktorer har ført ham til at placere tabende væddemål, at han aldrig ville have gjort, hvis han havde den korrekte og præcise oplysninger gør tennessee har online gambling. Retssagen hævder, at FanDuel bevidst forsinkelser real-time scoring forårsage spillere at placere tabende indsatser jackpot passage casino fernley nv.
Gambling Nyheder Websted ved DDM. Klagen hedder det: "Mens der lover at give sine kunder real-time, live sport, spil, data, FanDuel regelmæssigt undervurderer den tid, der er tilbage i live-sportsbegivenheder, til at opfordre sine kunder til at gøre indsatser, de er mere tilbøjelige til at miste" class action " - blev gemt i den U.
District Court for Northern District of Illinois jackpot deluxe-geisha slot maskine. Melnick hævder, at han har gjort indsatser på flere NCAA basketball spil jackpot digital poker tabel pris. Ifølge retslige dokumenter udgivet den tirsdag 2 Marts, FanDuel står over for en class-action retssag indgivet af en bruger af sin gambling app for angiveligt at forsinke scores og lokke brugere til at gøre tabende væddemål.