Como Jogar Poker Com Dinheiro Real No Celular

South China Morning Post rapporterede, at den Kinesiske regering vil ikke længere anerkender poker som en konkurrencesport, der starter den 1 juni, selv om den retlige ramme for dette forbud er endnu ikke offentliggjort, hvilket betyder, at ændringer er mulige como jogar poker com dinheiro real no celular.

De kinesiske sociale medier giganter Tencent, Alisports, og Ourgame har indført deres respektive poker applikationer og endda vært live events for spillet. I 2017, Boyaa meddelte, at Texas Hold ' em spil skubbet sin "gennemsnitlige indtjening per betalende bruger" 73 procent højere end i 2016 craps vs blackjack hus kant.
Virkningerne vil kunne mærkes så langt som til Manila og Sydkorea Jeju Island, i henhold til Hong Kong Poker Players Association administrerende direktør Stephen Lai craps smide lidt joe kryds og tværs. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre craps vende 300 til 4000.
Boyaa havde været soler sig under den voksende succes i poker i Kina, med Texas Hold ' em spil, der tegner sig for op mod 70 procent af sine indtægter die beliebtesten online casino spiele. "Det var vokser meget hurtigt, nu er det kommer til at være mere vanskeligt for aktører i Asien til at organisere poker begivenheder, fordi de Kinesiske spillere, der udgør over halvdelen af det område," Lai sagt, ifølge nyhedsbureauet stikkontakt. "Hvis du ikke kan fremme disse begivenheder på sociale medier, Kinesiske spillere ikke ved, at de er på, så de vil ikke gå." Forud for det Kinesiske forbud, apps er blevet et nyttigt redskab til at fremme poker spil i yderst begrænset og reguleret Kinesiske rum fandt du ikke holde en poker står kryds og tværs anelse om. Nyheden om en Kinesisk poker forbud skræmt investorerne i Hongkong, der er anført tech virksomhed Boyaa Interaktive International Ltd, dets aktiekurs falder 12 procent efter offentliggørelsen.

Den pludselige Kinesiske overgreb på online poker applikationer forventes at sætte en stor bule i indtjening i de selskaber, der driver dem. Gratis at spille online poker operatører i Kina er afstivet for den fulde virkning af en forestående forbud i landet .