Hvordan Vil Du Definere Gambling

"U virkelig tror, der er ingen svig i poker branchen?R U 100% sikker på det?" Disse ord er malet på Facebook væg af Marcel Luske hvordan vil du definere gambling. De kalder det NonClonableID hvordan at vinde slot maskiner.

Ikke to fingeraftryk er ens, og de kan anvendes til personlig ID-kort, der kan bruges i selvstændige virksomheder, såsom online poker rooms hvordan at vinde slot maskine på casino. Luske er administrerende DIREKTØR for et firma, der hedder Befæstede-ID Holdings Limited og dette er, hvad de har at sige om den indvirkning, som de falske industri har på vores globale økonomi app store poker om rigtige penge.

Er du bekymret om at lave elektroniske betalinger via online-leverandører?NonClonableID kan løse det. Er du bekymret for sikkerheden af dine penge, der sidder i din online poker konto?NonClonableID kan løse det. Den teknologi, der fungerer ved hjælp af naturligt uorganiseret microstructured og nanostrukturede komposit materialer til at oprette en etiket eller et tag med sin egen unikke fingeraftryk'. Der er et voksende marked, og Luske og hans team på Befæstede-ID Holdings Limited har grebet ind med, hvad de mener, til at være en af de mest sikre anti-forfalskede produkter på markedet.