Hvordan Til At Beskæftige Sig Med Et Spilleproblem

22 procent havde ingen tro på at denne situation ville være løst, og mente, at der ikke vil være nogen NFL-sæson i år, gud forbyde det! 17 procent mente, at der ville være en delvis afbrydelse af Pre-season. NFL football typisk genererer den største indtjening, og det er blandt de nemmeste sportsgrene at satse på hvordan til at beskæftige sig med et spilleproblem. Lige nu ser det ikke pænt ud.

11 procent følte lockout vil strække sig til ind i September og har en delvis afbrydelse på NFL regulære sæson hvordan til at beskæftige sig med et spil hustru. 6 procent følte lockout ville være overstået i løbet af NFL Draft, som finder sted i April 28-30 og kun 5 procent følte lockout ville være overstået i løbet af den tid, training camp starter i slutningen af juli. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre slot canyon nær flagstaff az. Det er forståeligt, derefter, at med den nuværende NFL Lockout stadig er i kraft, gaming fagfolk er lige så bekymret som NFL-spillere, og alle de andre markeder, som vil blive påvirket af en udvidet NFL arbejdsstandsning. Men lad os håbe, at de af hensyn til vores branche, der er en 2011-2012 NFL sæson, og mens vi håber på, at, lad os håbe NBA ikke trække den samme stunt slot canyon nær goblin valley state park. Naturligvis, for vores formål, før begge parter finde ud af deres forskelle og før spillerne kan komme tilbage på banen, jo bedre.
For mange sportsbooks, især dem, der appellerer til en nordamerikanske marked, NFL fodbold er livsnerven i virksomheden.