Poker Des Cafards Royal Regle Du Jeu

Tidligere Wynn Resorts Ltd.executive vice president og general counsel Kim Sinatra vil modtage en $1,8 millioner kontant afregning, da hun forlader virksomheden, selskabet rapporterede onsdag i en Securities and Exchange Commission arkivering poker des cafards royal regle du jeu. En kopi af fem-side forlig samt en 26-side ansættelsesaftale mellem selskabet og Sinatra ' s efterfølger, Ellen Whittemore, blev inkluderet i indgivelse poker detox night vision anmeldelse.

Whittemore, en gaming advokat med 30 års erfaring og en tidligere aktionær i Las Vegas loven kontor Brownstein Hyatt Farber Schreck, vil blive betalt $600,000 et år, plus fordele. I henhold til SEC filing, Sinatra, der officielt har forladt selskabet fredag efter at være blevet frataget sin titel på juli 15, vil være forpligtet til at opretholde kontakt med virksomheden gennem slutningen af året "om alle udestående spørgsmål, der involverede medarbejder i løbet af den tid og omfanget af hendes ansættelse." Samarbejdsaftale Whittemore s $600,000 årlige grundløn er i henhold til selskabets vederlagsudvalg, og hun vil være berettiget til at deltage i en præstationsbaseret incitamentsordning for ledende medarbejdere, der har en target bonus på 100 procent af den årlige grundløn poker des cafards royal avis. Den aftale, også tilbyder integration i et profit-sharing plan, en executive stock option plan, pension og pension og forsikring og indlæggelse dækning. Hun vil blive forpligtet til at være licenseret af den Nevada Gaming Commission — en bestyrelse, som hun har optrådt før ofte på vegne af andre licenser ansøgere. Sinatra, 58, sluttede sig til Wynn Resorts i 2004 og blev selskabets generelle råd og corporate secretary i 2006 casino i nærheden af mig åben 24 timer. Hun holdt en betydelig indflydelse på selskabet og var én af Wynn ' s højest betalte medarbejdere.

Sidste år blev hun tjente $13,3 millioner, mere end nogle top gaming administrerende Direktører, ifølge Equilar, en erstatning data compiler..