Grundlæggende Regler I Texas Hold ' Em

William Hill er det seneste offer i en række af cyber-angreb, der har påvirket virksomheder som Twitter, Netflix og avisen the Guardian grundlæggende regler i texas hold ' em. i den foregående måned.

Selskabet undskyldt over for deres kunder efter deres hjemmeside styrtede ned på tirsdag på grund af en "sofistikeret" angreb. Hills erklærede, at det havde været offer for et distribueret denial-of-service-angreb, i henhold til hvilken et mål hjemmeside er oversvømmet med trafik, så kan det ikke fungere korrekt grundlæggende regler i texas holdem poker.
Hændelsen er forbudt kunder at placere væddemål på tirsdag aftens Champions League-aktion, herunder de kampe, hvori Arsenal og Manchester City. I betragtning af selskabets H1 indtægter på £814m, 24-timers nedbrud kan have kostet den børsnoterede virksomhed omkring £4.4 m, selv om den sande tal er sandsynligvis vil være mindre, da angrebet kun påvirket af sine online-services grundlæggende regler for omaha poker. En erklæring fra bookmaker onsdag sagde: "De online-tjenester til William Hill var sporadisk berørt i løbet af i går følgende distribueret denial of service-aktivitet af tredjemand. Dette følger af en betydelig stigning i DDoS-aktivitet opleves af en række online-virksomheder i løbet af de seneste uger igrat poker online. "Mens forsøg på at forstyrrelser er løbende vores tekniske team var i stand til at genoprette tjenester i går aftes. Vi beklager eventuelle gener for vores kunder." igrat v poker online.