Online Gambling Industry Statistics Us

WhichBingo.co.storbritannien var så udviklet som den første dedikerede portal etableret for at dække de BRITISKE online bingo marked, og siden 2004 har været et førende navn i branchen lige siden.
Derudover WhichBingo blev navngivet "Bingo Affiliate of the Year" på IGB i januar 2012. Om WhichBingo Grundlagt i 2001 af Phil Fraser, Fokus Online Ledelsen har været på forkant med online bingo-reklamer, da det kom på internettet med WhichBingo.kom online gambling industry statistics us. Ron Finlay, administrerende DIREKTØR for Senet Gruppe sagde: "Det primære mål for Senet Gruppen er at fremme ansvarligt spil-standarder, og sikre, at markedsføringen af spil er socialt ansvarlige. Han har over 25 års undervisning, forskning, erfaring og rådgivning erfaring på universiteter og kommercielle aktiviteter i STORBRITANNIEN og i udlandet online gambling is it fixed.

Om Senet Gruppe Senet Gruppe er et uafhængigt organ, der er oprettet for at fremme ansvarlig gambling standarder og sikre, at markedsføringen af spil er socialt ansvarlige online gambling is it legal. GamCare tilbyder også rådgivning og uddannelse om social ansvarlighed og spiller-beskyttelse til gambling industrien via gebyr-baserede produkter som GamCare-certificering, som erkender, at virksomheder, der følger en anbefalet kodeks for bedste praksis inden for områder som alder, uddannelse af personale, Lette gang og bruge grænser, selv-udelukkelse og visning af oplysninger om kilder for hjælp emp jammer slot android download. I sin kerne er det største bibliotek af UK bingo sites, der giver spillere mulighed for at læse og lade anmeldelser på hvert site emp jammer slot maskine app.