Indtægter Fra Gambling Faciliteter På Indiske Reservationer

En højttaler, Marco Blume, leder af sportsbook ved Pinnacle Sports og professionelle eSports-afspiller, sagde hans firma nåede en million indsatser på eSports i 2014 indtægter fra gambling faciliteter på indiske reservationer. Det er 24/7, 365 revel resort og casino i atlantic city. Daglige fantasy sport websteder har også beslaglagt på den spirende marked nj.

Det er i øjeblikket Pinnacle ' s syvende største marked, forud for golf og rugby, og Blume forventer, at det at overhale hockey snart, og så tage på, den holder af fodbold og tennis. Unikrn, Dafabet, Sky Bet, William Hill, Alpha Udkast til, Pinnacle, Vulcun, Bet365, ESP og Betway er blandt de virksomheder, der allerede udnytte den mulighed slot størrelse for sandart i minnesota. Der er ingen pauser, og der er altid noget, du kan satse på. Det virker for væddemål, fordi der er så mange spil at gøre, så mange strategier.
Han sagde: "Det er en blomstrende industri med en masse seere og en masse indhold. Han sagde: "Du kan satse på eSports enhver dag i året, helst tidspunkt af dagen slot størrelse for sandart på lake nipissing.