Kan Du Få Rige Ved At Spille

2012 har stadig tre måneder tilbage på kalenderen, for ikke at nævne den truende skæbne, der venter os på December 21, men PokerStars er allerede ser frem til 2013 efter afsløringen af turneringsprogram for 10-dages PokerStars Caribbean Adventure.

Poker festival, som er sat til at finde sted fra den 5 januar til 14 på Atlantis resort på Paradise Island på Bahamas, vil funktion i alt 40 top-flight poker events, luksus fem-stjernet indkvartering og mulighed for at hub kerne med nogle af de bedste professionelle i verden i dag. Alle, mens du gør det i den hvide strande i Caribien kan du få rige ved at spille. Kan ikke tænke på en bedre måde til at ringe fra det nye år, right? "Der er ingen andre live 10-dages begivenhed, hvor du vil finde de mange og meget forskellige spil, der PARTNERSKABS-og samarbejdsaftalen tilbud," PokerStars' Live Poker Specialist Neil Johnson sagde. "Det er virkelig en enestående begivenhed i form af mængden af poker og de forskellige buy-in-niveauer til rådighed, og vi forsøger altid at tilføje nogle nye og sjove varianter, som du ikke finder andre steder." I de 9 år af PARTNERSKABS-og samarbejdsaftalen, poker festival har levet op til den hype, sin skaber, hosting nogle af de mest febrilsk og action packed turneringer i verden.

Det er hosted over 20.000 poker pros, der gives ud over $100 millioner i præmiepenge, og har set folk som Gus Hansen, Bertrand 'ElkY' Grospellier og, mest for nylig, 43–årige amatør John Dibella, alle vinde PCA Main Event kan du blive rig fra blackjack. Dette år, den PCA ' s tidsplan er kridt-fuld af begivenheder, herunder en række NLHE events fra $1.000, $1.000 NLHE multi-flyvning re-entry begivenhed, et par af $5.000 NLHE events, et $100.000 Super High roller-eventen, og selvfølgelig, $10.000 Main Event juridisk alder af casino gambling. Dette år ser også vende tilbage til gamle favoritter – den NLHE 'Vinder-Knappen' og 'Ante Kun" turneringer – og tilsætning af de første nogensinde $1,000 ZOOM Mobil Udfordring. "Hvis du var til at forestille sig, hvad den ultimative hjem poker spil ville se ud, ville det sandsynligvis involvere alle dine poker venner, en fantastisk beliggenhed, non-stop poker action, berømtheder og professionelle pokerspillere, og det største udvalg af spil, og buy-in-niveauer, kan du passe på," David Ådsler, Direktør for Live Operationer for PCA og Latam, sagde lovbefalede aldersgrænse for hasardspil i usa. "Det er præcis, hvad vi har i tankerne, når vi planlægger PARTNERSKABS-og samarbejdsaftalen, og 2013-10 års jubilæum PCA vil være den mest fantastiske poker part på planeten." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre lovbefalede aldersgrænse for hasardspil i usa.