Verso Del Gioco Del Poker

Betgenius, sports betting datterselskab af Geni, har indført sin teknologi til over 150 sportsbooks i regulerede markeder over hele verden.
De fleste spil er lavet ud fra de data, som også kan bruges af medierne virksomheder med at vurdere, programmering og kundernes engagement. Det blev grundlagt i 2000 og har nu flere aftaler med sport ligaer, herunder internationale mænds og kvinders tennis, golf-PGA Tour, Premier League og baseball er MLB verso del gioco del poker.
Apax Partners LLP, en private equity-selskab ud af London, har indvilliget i at købe data og teknologi virksomhed Geni Sport black jack premium whisky cola. Da sport gambling aktivitet er stigende, sports-data er ved at blive særdeles værdifulde for in-game spil black jack premium silicone waterproofing reviews.
Ifølge Geni, Sports-CEO Mark Locke, "Som U. Geni er forbundet med en række internationale gambling operationer samt sports-enheder, såsom den engelske Premier League, og Major League Baseball.

Canada Pension Plan Investment Board, sammen med private equity-selskab, TVC, kun har købt en minoritetsandel i sport analyse af data selskab Sportsradar AG om tre uger siden i en aftale, der blev rapporteret til at være værd omkring $2,4 mia. Mange internationale spillere, som GVC Holdings, i håb om at fange en bid af sport gambling er $150 milliarder pie i U black jack pro font free download.

Geni Sport er en mellemmand, der køber rettighederne til at indsamle og distribuere officielle data, der er relateret til spillere og spil. Der har været en betydelig mængde af sport gambling aktivitet, fordi U restaurant el casino de hospitalet.