4-slice Toaster Med Ekstra-bred Slots Sort/sølv Sort+decker Tr1478bd

Sky UK & Irland CEO Stephen van Rooyen har kritiseret Remote Gambling Association ' s (RGA) planer for en fløjte-til-fløjte forbud mod gambling reklame under sportslige begivenheder 4-slice toaster med ekstra-bred slots sort/sølv sort+decker tr1478bd.

I sidste uge, Gambling Insider rapporterede RGA havde drøftet – men som endnu ikke er aftalt – et frivilligt forbud mod reklamer i begivenheder som fodboldkampe. Forskning fra Harris Interactive sendt til Gambling Insider på fredag viste, at 81% af den BRITISKE offentlige ville godkende forbuddet. Men Van Rooyen mener, de RGA ' s forslag ville distrahere fra "en ubekvem sandhed", at over 80% af gambling-reklame finder sted online 40 brændende varm gratis slots.
Han skrev i The Times: "kan Du blive tilgivet til at tro, at det lyder en fornuftig plan. Sandheden er, at de fakta, maler et meget anderledes billede."Hvad RGA har undladt at tage fat, er den ubekvemme sandhed, at over 80% af den gambling industri' s reklame er i stort set ureguleret online verden."Hvis de RGA og gambling virksomheder er meget opmærksomme på at beskytte sårbare spillere, bør de starte med at se på, hvor de tilbringer de fleste penge, hvad har den mindste grad af regulering, og hvor der er mest evidens for skade: online-verdenen."I betragtning af den kilde – en tv-station sat til at gå glip af reklameindtægter – Van Rooyen følte behov for at løse de potentielle beskyldninger om bias 4-slice toaster 2 lange slots. Han tilføjede: "Disse er ikke udsigten for en station, som er bange for at miste TV-reklame indtægter, tværtimod."I sidste måned vi har frivilligt indvilget i at begrænse antallet af gambling annoncer til én per kommercielle pause hvordan at vinde rust spil hver gang. Og vi bruger vores AdSmart teknologi til at give folk mulighed for at blokere spil reklame, hvis de ønsker det hvordan at vinde round table poker neopets. Som et resultat, vil der selvfølgelig være nogle økonomiske konsekvenser til Himlen, men en rimelig og ansvarlig grænse for gambling reklame er den rigtige ting at gøre.".