45 Roulette Crescent Brampton On

Apollo Spil, spilleautomater og lotto systemer, skaberen, vil sætte en ny rekord i London, når det bliver den største første gang udstiller i historien om ICE Totally Gaming (7-9 februar, ExCeL, London) 45 roulette crescent brampton on. Prag-baseret virksomhed, som tjener et voksende ry for sin moderne produktdesign legitimationsoplysninger og engagement til innovation, vil have en imponerende 600sqm tilstedeværelse på stand N6-160 i verdens førende gaming teknologi begivenhed 45 degree t slot bracket. Martin Knotek, der er administrerende DIREKTØR hos Apollo, bekræftede: "Vi er en ambitiøs virksomhed, der er aktiv i 20 lande i Europa, og nøglen gaming jurisdiktioner i Afrika og Asien etiske spørgsmål i online gambling.
Vi har været store beundrere af IS, og vores tilstedeværelse vil hjælpe os til at vise verden vores portefølje af originale og moderne gaming løsninger, der dækker både slots og lotteri systemer. Vi ønsker at bruge ICE 2017 til at indføre den organisation, vores produkt line-up, og vores måde at tænke på, at den type af internationale publikum af gaming fagfolk, der kun IS kan levere etiske spørgsmål i sport gambling. Dette er et stort engagement fra os, men som vi føler os overbeviste om vil betale udbytte, og vil hjælpe os med at nå de mål, vi har for virksomheden." ICE Totally Gaming er kun b2b gaming event, der samler online og offline gaming sektorer.
Med verdens førende innovatorer trukket fra casino, betting, bingo, lotteri, mobile, online og street sektorer, ICE giver den mest omfattende butiksvindue på world gaming, og i 2016 tiltrukket et rekordstort fremmøde af 28,487 trukket fra 150 lande. Gaming fagfolk, der ønsker at sikre deres plads i ICE Totally Gaming 2017 kan tilmelde dig på icetotallygaming.com Henvendelse fra Medierne: Dan Stone – [email protected] +44 20 7384 8121 Chris Jones – [email protected] +44 1273 699 900 Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.