Etiske Spørgsmål I Online Gambling

"Der er ikke engang tæt på øjeblikkelig." Hvis anbefales kontrol, et bedrageri alert kunne have været udløst, og forbryderiske aktivitet, der kunne have været stoppet tidligt med konti lukket ned, DiRienzo hævdede.

Fra mandag, den Handling 24/7 site sagde: "Undskyld, sitet er ikke tilgængelig i øjeblikket. "Vores regler er meget specifikke, der kræver øjeblikkelig meddelelse," DiRienzo fortalte bestyrelsen etiske spørgsmål i online gambling.

"Søgsmål yderligere kontrol for at dæmme op for den aktivitet, og der ikke er yderligere sådan aktivitet, der har fundet sted siden." I respons til de hændelser, Action 24/7 indføre foranstaltninger, der begrænser kreditkort transaktioner til to i timen, lotteri bestyrelsen rapporteret. Danny DiRienzo, sports-gaming investigator ved lotteri kontor, mistænkte mængden af penge involveret i den påståede svindel er "formentlig i titusindvis, hvis ikke hundredtusindvis af dollars." "Det er klart, at en sag om svindel med kreditkort etiske spørgsmål i sport gambling. I de seneste dage, både Action 24/7 og lotteri bestyrelsesmedlemmer fremhævet, hvordan beslutningen om at suspendere selskabets licens kom en dag før starten af NCAA basketball turnering ethernet-switch med sfp-slots. Virksomheden har også implementeret nye procedurer på hyppigheden af overvågningen af kredit-eller betalingskort party poker bono de bienvenida synd deposito. Action 24/7 blev først godkendt i januar party poker bono synd deposito.