Der Er En Slot Eller Slot Udvidelse

Projektet er nu ved at blive opdelt i tre faser, hvor Fase 1 er dømt til afslutning i begyndelsen af 2020 der er en slot eller slot udvidelse. Med Monarch, der allerede er i besiddelse af en Colorado gaming licens, ville selskabet være en af flere positioneret til at drage fordel, hvis vælgere, der godkender en sports betting afstemning initiativ i næste uge der er en slot eller slot. Projektet forventes at være en betydelig fortjeneste driver til Monarch, fordi det er mere end en fordobling af størrelsen af den aktuelle gaming-området, mens du tilføjer en 23-etagers hotel tower med 500 værelser.
Atlantis ses som en robust ejendom af analytikere, og en af de højere-end steder i den "Største Lille By i Verden." "I Reno, stærkt markedet grundlæggende fortsætte, med godt job, vækst, lønstigninger, og den samlede efterspørgsel for MCRI' s Atlantis ejendom, som de fleste anser for at være de øverste ejendom på markedet," sagde Beynon der er et slot i en lufthavn. "Vi mener, at dens solide balance vil gøre det muligt at gå ud og erhverve en anden ejendom og renovere ligesom sin nuværende BH-projektet." Analytiker har en "outperform" rating og $50 kursmål på Monarch lager, som lukkede på $43.32 på mandag. grand ho tram resort casino vietnam.

"Under forudsætning af et tocifret afkast på projektet, vi ser ejendom rampe til $40 millioner-$50 millioner årlige køre sats indtjening før renter, skat, afskrivninger og amortisering (EBITDA) af 3Q21," sagde Beynon.