Poker Regler

Formodningen er, at ingen af de faktiske Baha Mar tilbudsgivere tilbudt at betale de $2.45 b EXIM havde lånt Izmirlian s Baha Mar Ltd før, at selskabet indgav konkursbegæring i juni 2015, og dermed EXIM er simpelthen at få Baha Mar rødt blæk af sine bøger, indtil et bedre tilbud kommer. Tidligere i denne uge, Sarkis Izmirlian (billedet) skrev et åbent brev til Export-Import Bank of China (EXIM), og beder dem om at sælge ham ufærdige Baha Mar projekt, samtidig med at kalde dem løgnere poker regler. Izmirlian lukket ved at opfordre EXIM ' s Præsident Liu Liange til at indgå i dialog med ham, så alle kan "gå videre til en hurtig og gensidigt fordelagtige beslutning." Liu ' s svar på Izmirlian er passiv-aggressiv missive har hidtil været øredøvende i sin stilhed der viser de første. Den oprindelige udvikler af $3.5 b Baha Mar resort casino i Bahamas, er at forsøge at offentligt skam Kinesiske bankfolk til at sælge ham tilbage projektet poker regler.
Izmirlian brev gentager sin tidligere påstand om, at hans nye virksomhed, BMD Holdings Ltd havde sendt EXIM "en bona fide forslag om at købe Baha Mar til en pris, der bedre end nogen tilbud" EXIM havde eller ville modtage når nogen går all-in. Izmirlian så smækker EXIM for concocting "en indviklet fabrikation" for at give indtryk af, at Baha Mar havde skiftet ejer poker regler. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre der går først.

Izmirlian hævder, at det ikke giver økonomisk mening", som ingen til dato har reageret på hans tilbud. Izmirlian hævder, at EXIM ' s advokater "var i stand til at udforme en historie tilstrækkelig plausibel for banken at sælge Baha Mar til sig selv og foretage en yderligere salg af Baha Mar i endnu mere hemmelighed." Izmirlian hævder, at Bahamians, "som os, spørgsmål oprigtigheden af processen, og det virkelige mål" bag den Perfekte Lykke kneb best job interview time slot. I denne uge, PM Christie sagde, at hvis Izmirlian var virkelig i stand til at lave en "troværdig forslag," så skal han gøre det, hvilket betyder, at Izmirlian s finanser er ikke noget bedre end når den længe forsinkede Baha Mar byggeriet gik i stå sidste sommer best kind of poker chips.