Hvad Vinder I En Poker Hånd

veri Holdings Inc sagde fredag, at det har indgået en bindende aftale med sin tidligere president og chief executive, Ram Chary hvad vinder i en poker hånd. I henhold til betingelserne i forliget – og Hr Chary ' s ansættelsesaftale – virksomheden skal betale i alt DKK 4,6 mio til Hr hvad vinder i poker flush eller fuldt hus.
Chary, inklusive US$0,9 millioner i juridiske gebyrer hvad vinder i poker. S.-baseret Everi er specialist i håndtering af kontanter teknologi og elektronisk indhold i spillet for casino industrien.riday 's citerede E. Km Kilburn, Everi' s bestyrelsesformand, som siger: "jeg personligt sætter pris på den integritet, som Hr 3 af en slags eller flush. Chary henvendte sig til de forhandlinger, der resulterede i denne aftale." r Kilburn tilføjet: "Dette er endnu et skridt fremad i vores initiativer til position Everi til forbedret ydeevne, der bygger på vores stærke og forskelligartede portefølje af gaming og betalinger løsninger.veri tidligere i denne måned udgivet en fuld-år 2016 netto tab af næsten US$249.5 millioner, op 138 procent fra det foregående år blok spil på min iphone.
Driftsunderskuddet for hele året var næsten US$118.6 mio., sammenlignet med DKK 9,7 millioner i 2015. blok gambling sites på android.