Aldo Giovanni E Giacomo Poker Copione

"Hvis du er (Suen), og du kan se, hvad Sand er at bringe til retssalen vis .. aldo giovanni e giacomo poker copione. Dette er typisk for den vindende part i en civil sag, selv om de advokater, der ikke er anmodet om godtgørelse for nogen af deres gebyrer alea casino julefrokost glasgow.
I det sidste stykke af uafsluttede sager inden en alle-men-vis appel, Las Vegas Sands Corp., der søger at skære 90 procent fra retssagen udgifter ved tidligere konsulent Richard Suen hi-lo blackjack betting spredning. Men Clark County District Dommer Rob Bare spørgsmålstegn ved, om omkostningerne skal ses i en større sammenhæng, især hvor længe retssagen tog, og hvor mange penge der var på spil.

Suen advokater har nu præsenteret en regning på næsten $1.2 millioner for out-of-pocket omkostninger til retssagen og dens run-up, der dækker alt fra oversættelse af dokumenter fra Kinesisk til engelsk, for at skabe den vifte af computer-grafik til at forklare centrale begreber til juryen hej poker 3d apk download. Yderligere, han sagde, nogle udgifter ikke var legitim, fordi de var blevet tilladt efter den første retssag i 2008 af en anden dommer hi-lo poker maskine til salg.
"Begge parter har ting, du ikke kan gøre i en anden type sag," Bare sagde med henvisning til den omfattende brug af teknologi og prominente advokater fra lande uden Nevada tricks til at vinde slot maskine.