Poker Hvad Kalder Betyder

ARJEL udgivet sin 2016 årlige rapport i denne uge, som inkluderede en erklæring om, at regulator forventer en formel likviditet deling aftale mellem regeringerne i Frankrig, Italien, Portugal og Spanien til at blive afsluttet engang i næste måned poker hvad kalder betyder. Tilsynsmyndighederne har tilbudt sporadisk tip om, at de fremskridt, de gør, men det seneste møde i European gaming regulerende myndigheder i Lissabon tidligere i denne måned, der resulterede i en pressemeddelelse, at ikke så meget som nævne spørgsmålet om online poker likviditet hvad er de mest almindelige numre på roulette. Online gambling tilsynsmyndigheder i udvalgte Europæiske Union markeder forventer at nå frem til en aftale om online poker likviditet deling af juni, efter at lederen af den franske gaming regulator ARJEL hvad er de mest populære spilleautomater.

Mens håndtryk og signaturer kan udveksles i juni, ARJEL sagde online poker operatører ville ikke være i stand til at fremlægge deres software til tekniske standarder, prøvning før tidligst September hvad er den mindste indsatser i craps. Gambling regulerende myndigheder i STORBRITANNIEN har deltaget i den likviditet, som er til deling diskussioner, men har endnu ikke oplyse, om landet har til hensigt at spænde sin pool til EU ' s vogn.
Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. Italien rapporterede sin poker cash games indtægter, der falder 10% i April, mens Portugal ' s tiny markedet i øjeblikket kun har en enkelt licens poker operatøren sort og grå union jack stof. Den forudsigelse vil være en velkommen nyhed til poker spillere i disse markeder, der har været at se glacialt langsom proces, der udfolder sig i mange år nu. Og mens ARJEL sagde, at det ville "gøre alt for at" sikre likviditet deling blev en realitet "så hurtigt som muligt," det tilbudt nogen konkrete tidsfrister for, hvornår magisk dag kan ankomme. Herren kender poker operatører i de regulerede markeder, der kunne bruge en livline. Mens Frankrig for nylig meddelte, at dets licenseret online poker operatører, der havde en meget sjælden år-til-år indtægter gevinst i Q1, cash game stakes sendt en netto tilbagegang for den 22 kvartal i træk.