Bedste Slot I Crafting Gear Ffxiv

Efter hvad Administrerende Direktør, Quentin Stott, der beskrives som 'et meget vellykket IS", Refleks, der har fortsat sin positive start til 2017 ved at underskrive en kontrakt om levering med Gameiom Teknologier. Den aftale vil se Gameiom, hvis DIREKTØR er erfaren industri tænkte leder, Stuart Carr, levering Refleks med sin Fjernbetjening Spil-Server (RGS), der muliggør indsættelse af spillets indhold gennem at store aktører såsom William Hill. Kommentere på den aftale, der blev underskrevet i løbet af få uger af IS, Quentin Stott sagde: "Vi er kommet langt i de 15 måneder, eller at vi først ind i den digitale marked.

Handlen med Stuart og hans team på Gameiom er en anden vigtig brik i den digitale puslespil til Refleks. På mange måder Gameiom er en perfekt partner bedste slot i crafting gear ffxiv. Vi deler de samme værdier, vi begge har en 'kan gøre' tilgang til business og vi er begge meget sultne efter succes hvad er en ikke-progressive slot maskine.

Der er en række skelsættende aftaler og initiativer i støbeskeen, som vil blive afsluttet inden for kort tid hvad er en ædel. Jeg er sikker på, at Q1 vil sætte tonen og fungere som en markør for den resterende del af 2017." Stuart Carr tilføjet: "Det har været en travl periode for Gameiom.

Vi har tilføjet fem centrale lederstillinger til at styrke vores produkt og platform kapaciteter, vi har fået tildelt en kombineret UK GC Fjernbetjening Licens, fik en Gibraltar B2B licens til at levere remote gambling tjenester til online-kasinoer, der udpeges Viv Anderson MBE som Brand Ambassadør og afsluttet denne aftale med Refleks lås slot. "Ligesom os selv, Refleks har en stærk og selvstændig identitet, der respekterer, og som i hvert fald delvist, understøtter den store succes, den har opnået i mursten og mørtel spil, hvor det er en stor leverandør af udstyr til pub, club, bingo, AGC og FEC sektorer hvad er et nit i poker. Jeg er sikker på, at den Refleks team, ledet af Quentin Stott og Chief Product Officer, Mat Ingram, vil gentage, at succes i den digitale verden." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre blackjack kart sayma program.