Føderale Indkomstskat

GVC Holdings iværksat en proces for at erstatte Formand Lee Feldman godt i forvejen af hans seneste dele salg, Gambling Insider forstår. Tidligere i denne måned, Feldman, der sælges 900,000 aktier til en pris af kr 6.66 ($8.71) hver, bevarer 287,408 føderale indkomstskat.
Administrerende DIREKTØR Kenny Alexander også solgt lidt over to millioner aktier til samme pris, bevarer 666,666 gambling tab. Men de seneste rapporter inden for den BRITISKE medier har fejlagtigt fremhævet virkningen af denne andel skifer på Feldman ' s position hvordan har du op spil. Gambling Insider forstår den proces, at erstatte ham blev indledt udelukkende som en reaktion på, at der for nylig er gennemført corporate governance retningslinjer for offentlige virksomheder, og det har stået på i nogen tid hvordan har spilleautomater start. Disse retningslinjer dikterer længden af en ledelse må ikke overstige ni år, der henviser til, at Feldman har været i hans rolle siden 2008, i første omgang kom til virksomheden i 2004.
På det tidspunkt, Feldman og Alexander ' s andel salg, Gambling Insider fik at vide, tilbud var blevet gjort for at "tilfredsstille efterspørgslen fra en institutionel køber," med begge stadig holder et væsentligt højere beløb end industrien i gennemsnit hvordan gjorde texas holdem får sit navn. GVC 's aktiekurs er dog faldet betydeligt i Marts, efter at have toppet på £7.17, før Feldman og Alexander' s skille sig af med aktierne; det er i øjeblikket handel på £5.16..