Real Money Poker Online I Californien

Efter runder af 70-68, oddsmakers og fans vil være fikseret på spil hele tiden godt på vej ind i weekenden runder real money poker online i californien. 2015 Masters vinder Jordan Spieth tog i den tredje flest penge på SuperBook.
Masters hoveder i weekenden med en jam-pakket leaderboard, som fem spillere er bundet til spidsen på -7 par. At deltage DJ og Skoven på -6 er Justin Harding og Xander Schauffele texas holdem turneringer phoenix az. Og Las Vegas odds er blevet justeret efter de første to runder af spil texas holdem tips og tricks. Men der er to velkendte navne ét skud tilbage: Dustin Johnson, og 14-tiden store vinder Tiger Woods texas holdem turneringer i nærheden af mig. Det trykt en $10.000 satse på Tiger i februar, 12/1 odds, der vil indbringe $120,000.

Rickie Fowler, der er på -3 og T16, der var ansvarlig for de fleste af billet sedlerne er trykt på Westgate SuperBook forud for første runde, og for det andet de fleste penge der spilles for. Den fire-tiden grønne jakke vinderen er den foretrukne vej ind på lørdag 6/1.
Oosthuizen er en anelse længere til 12/1 25 000 dollar poker chip.