Konge Af Makedonien Slot Maskine

DraftKings var ude af stand til at bekræfte rygter om, når kontaktet af LSR på onsdag, men heller ikke det fornægte dem. Isle of Man, der er baseret SBTech har over 50 partnerskaber i hele verden og har været aktiv i den nye AMERIKANSKE markeder, da ophævelsen af PASPA, smedning med multi-år-sports betting partnerskaber med kan lide af Pala Interaktive, Churchill Downs og Golden Nugget Kasinoer konge af makedonien slot maskine. Tidligere i denne uge, SBTech meddelte, at det havde ansat sin første præsident af OS operationer, Meissa Riahei, tidligere General Counsel til Illinois Lotteri kongen af gambling fupmager anmeldelse. LSR anslår en pris på mellem 300 mio $og $500 millioner til SBTech.

Tidligere i denne måned, Staten Oregon valgte SBTech til at køre sin sport betting operationer udelukkende, som den håber, at lanceringen af September, i tide til den kommende NFL-sæson. SBTech har også nogle B2C-produkter, som kan sælges konge af makedonien slot gratis. Det er ikke klart, om disse aftaler er relateret på nogen måde til at M&A-rygter.. DraftKings i øjeblikket fører sports betting i New Jersey, et marked, der sidste måned overhalede Nevada for første gang. "DraftKings taler til en bred vifte af virksomheder vedrørende forskellige spørgsmål i den normale virksomhed, og det er vores generelle politik ikke at diskutere detaljerne i en af de diskussioner," var den officielle linje fra virksomheden. Ifølge den Juridiske Sport Rapport, flere kilder har angivet, at aftalen er på, selv om detaljer er tynd på jorden.

Oregon Lotteri skøn $141.2 millioner i sports betting indtægter i løbet af de første tre år Skal handlen gå videre, vil det være interessant at se, om DraftKings vil bevare SBTech ' s global business partnere eller om OS-fokuserede brand er primært interesseret i den teknologi hvor meget skal slot streamers gøre.