Poker I Pasco County

Førende udbyder af spil, systemer og tjenester til casino, lotteri og social gaming, Videnskabelige Spil Corporation (NASDAQ: SGMS), har for nylig annonceret lanceringen af det Nationale Lotteri i Kasakhstan poker i pasco county. Alle spil, tjenester og teknologi vil blive leveret til Lotteriet udelukkende af Videnskabelige Spil, som sammen med operatøren, JSC Satty Zhuldyz, blev tildelt en 15-årig kontrakt florida.
Ifølge pressemeddelelsen, et netværk af omkring 3.000 forhandlere på tværs af Kasakhstan er at lancere Lottery ' s instant "bunden" og draw spil, herunder Keno og tal poker i north lake tahoe. Kasakhstan er den største indlandsstat, og den 9 gambling sites til 17-årige. største [geografisk] i verden. Det genererer 60% af centralasien ' s bruttonationalprodukt (BNP), og er den økonomiske drivkraft i regionen der. Formanden for BSU Satty Zhuldyz, Alexandr Ti, sagde, "Vi er glade for at arbejde med Videnskabelige Spil til at lancere en socialt ansvarlig lotteri i partnerskab med Kasakhstans regering gambling sites for high rollers. Vores mål er at bringe sjov og underholdning af lotteri til Republikken Kasakhstan ved at anvende Videnskabelige Spil' 40 års sikkerhed, integritet og bedste praksis lancere yderst vellykket lotterier i hele verden." Sammen med at give spillere med en enorm underholdningsværdi, Ti sagde, at Lotteri vil generere indtægter, som efter sigende vil støtte Kasakhstan Ministeriet for Sport og Kultur, samt Kasakhstan Ol-hold.
Scientific Games' Group Chief Executive, Lotteri, Jim Kennedy (billedet), sagde: "Vi er beærede over at være den eksklusive lotteri leverandør i denne vigtige mission. Vores ekspertise lancere lotterier i mange lande rundt om i verden, og vores evne til at levere verdens bedste praksis i Republikken Kasakhstan, har en direkte og positiv indflydelse på den Nationale Lotteri ' s ydeevne, sikkerhed og den samlede succes for borgerne og regeringen i Kasakhstan." For fjerde år i træk, Videnskabelige Spil modtaget "Lotteri Leverandør af Året" i 2018 ICE Totally Gaming-konferencen i London.
Herunder størstedelen af de Nord Amerikanske lotterier, Selskabet leverer, spil, teknologi og tjenester til op mod 150 lotterier i hele verden..