Poker Room Forges Les Eaux

Ingen tvivl om, at denne mangel på klarhed er ISPT ' s måde at undgå beskyldninger for at sprede forvirring og fejlagtige oplysninger poker room forges les eaux.
Efter PPT femte sæson telt event i Cannes undladt at tiltrække nok spillere til at måle op til €5m garanteret præmiepulje, PPT embedsmænd i første omgang nægtet, at der nogensinde havde været sådan en garanti, kun for at have en hær af poker spillere spore og cirkulere indiskutabel audio-visuelle dokumentation af forskellige PPT koryfæer, der udtrykkeligt fastslår tilstedeværelsen af nævnte garanti (samt dokumentation for, at PPT viste sig at være skrubbe interwebz af denne belastende materiale) super hot 40 slots efbet. Mens ISPT har ikke tilkendegivet, om Antonius' engagement strækker sig ud over den PPT patching, det har cirkuleret et foto af Antonius med Stedet og ISPT CEO Trives Masquelier, som i det mindste indebærer, at de to spillere har underskrevet den for lignende funktioner super hot frugt slot online. Partouche gik på at skyde skylden på eksterne medier for at sprede forvirring og forkerte oplysninger." Partouche også bekræftet, at han ikke havde nytænkt hans beslutning om at dræbe PPT, siger han, "i kan ikke gå tilbage på mit ord." Bortset fra, du ved, denne gang.
Følgende spidsen af Michael Mizrachi og Sam Trickett, Patrik Antonius og Liz Lieu begge har underskrevet den til at alfons ISPT 's åbningsceremoni i London' s Wembley Stadion, der får undervejs Maj 31, 2013. Det er tilstrækkeligt at sige, ingen velrenommeret business school har planer om at inkludere den Partouche Poker Tour ' s seneste 48 timer i en case-undersøgelse af, hvordan man bedst griber krisestyring super hot frugt slot anmeldelse.